Το ΟΚ από ΑΠΟΕΛ και… τα νέα δεδομένα του ρόστερ

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Νέα Σαλαμίνα η έμφαση επικεντρώνεται στην οριστικοποίηση των εκκρεμοτήτων σε ό,τι αφορά το υφιστάμενο ρόστερ.

Μια από αυτές τις εκκρεμότητες είναι φυσικά και... η παραμονή του Κύπρου Χριστοφόρου…

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ήδη τα έχει βρει με την ομάδα για ελεύθερη μετακίνηση και αυτό που υπολείπεται είναι η τελική έγκριση του ΑΠΟΕΛ για παραχώρησή του. 

Ως γνωστό, η ομάδα της Λευκωσίας έχει τονίσει πως θα δώσει την απάντησή της με την ολοκλήρωση της σεζόν. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδα μας αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες και… εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. 

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΡΕΙΑ:  Θέμα θα τεθεί ξανά μόνο αν επανέλθει με επίσημη πρόταση η Ομόνοια. Το ενδιαφέρον της είναι μεν ξεκάθαρο εντούτοις για να προχωρήσει το ζήτημα μετακίνησής του θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά οι ερυθρόλευκοι.  

-Σύμφωνα με πληροφορίες του www.kerkida.net η πρόωρη διαρροή του ενδιαφέροντος από πλευράς πρασίνων έχει ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες παραχώρησης του βραζιλιάνου φουλ μπακ.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ: Με τα υπάρχοντα δεδομένα οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε έξι μεταγραφές. Θα αποκτηθούν δηλαδή: δεύτερος επιθετικός, πλάγιος επιθετικός, δύο κεντρικοί αμυντικοί και δύο τερματοφύλακες. 

Ανοικτό θα παραμείνει το παράθυρο για δανεικούς και ανπροκύψουν αποχωρήσεις εκτός προγράμματος (πχ αν πωληθεί ο Κορέια (αριστερό μπακ) και Χριστοφόρου (αμυντικός/δεξί μπακ) τελικά δεν παραμείνει). 

 -Αποχωρούν Τιάγκο, Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Άγους, Σικόρσκι, Τζαίλσον (αν βρει ομάδα με μεγαλύτερο συμβόλαιο).