ΚΟΡΕΪΑ: Παρεμβάσεις για παραμονή και… 50%

Η διαρροή του ενδιαφέροντος από πλευράς Ομόνοιας για απόκτηση του Άντερσον Κορέια ήταν λογικό να επιφέρει παρεμβάσεις και αντιδράσεις για μη υλοποίηση της μεταγραφής. 

Με τις μέρες λοιπόν να περνούν, το ενδιαφέρον να μην παίρνει επίσημη μορφή και τα δεδομένα του ρόστερ της Νέας Σαλαμίνας να διαφοροποιούνται, φέρνει την περίπτωση του 28χρονου βραζιλιάνου να μην προχωρεί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net.

Εξάλλου και με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρενάτο Μαργκάσα το έμψυχο δυναμικό έχει δεχθεί αρκετές αποχωρήσεις όσον αφορά τις πρώτες επιλογές παικτών, που φτάνουν κοντά στο 50%.

Αυτό ουσιαστικά έρχεται να προστεθεί στην αρχική απόφαση-πλάνο του τεχνικού της ομάδας Σάββα Πουρσαϊτίδη που ήταν όπως κρατηθεί ο βασικός κορμός χωρίς να προκύψουν προσθαφαιρέσεις που να ξεπερνούν τις επτά (σ.σ να υπάρχει ποιοτική αναπλήρωση δίχως να επηρεαστεί η συνοχή και ομογένεια).

Έτσι εν όσο έχει συμβόλαιο σε ισχύ, από πλευράς ερυθρολεύκων δεν υπάρχει πλέον θέμα αφού η περίπτωση του αριστερού φουλ μπακ έχει συμπεριληφθεί ξεκάθαρα στις βασικές και αναγκαίες για παραμονή.

**Μάλιστα με τα οικονομικά δεδομένα να είναι σαφώς καλύτερα και την αισθητή ελάφρυνση του μισθολογίου υπάρχει η εκτίμηση ότι η ομάδα  θα ενισχυθεί με πολύ πιο ποιοτικές επιλογές και θα είναι πιο ανταγωνιστική-διεκδικητική τη νέα περίοδο.