Περιορίζονται οι πιθανότητες για Κορέια/ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Όσο κυλούν οι μέρες και η Ομόνοια δεν επανέρχεται με επίσημη πρόταση στη Νέα Σαλαμίνα για έναρξη των επαφών τόσο περιορίζονται οι πιθανότητες για απόκτηση του  Άντερσον Κορέια.

Μετά την επιστολή επίδειξης επίσημου ενδιαφέροντος από πλευράς πρασίνων και την απάντηση για  άνοιγμα των διαπραγματεύσεων από πλευράς ερυθρολεύκων για απόκτηση του 27χρονου βραζιλιάνου, το θέμα πέραν από αναφορές στα ΜΜΕ, παραμένει στάσιμο (σ.σ άρα υπάρχει αρκετός δρόμος). 

Η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί ν’ αφήνει ανοικτό το παράθυρο ωστόσο με την όλη της στάση δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν ''καίγεται'' για πώληση του ποδοσφαιριστή.   

Αν και δεν έχει τεθεί κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση ότι το όλο ζήτημα πρέπει να κλείσει οριστικά μέχρι την έναρξη προετοιμασίας. Ειδάλλως, θα κληθεί κανονικά στην επίσημη πρώτη. 

# Όπως πληροφορούμαστε η πρόσφατη απόκτηση του Ουρουγουανού αριστεροπόδαρου αμυντικού (αγωνίζεται και ως αριστερό μπακ) Jordi Cezar Lopez Delgado δεν έχει καμία απολύτως ταύτιση με αυτή του βραζιλιάνου, ούτε αποτελεί κίνηση αντικατάστασης. 

Αντίθετα, η προδιαγραφόμενη φυγή Κωνσταντίνου Μιντίκκη απαλύνει ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό γεγονός που κάνει ευκολότερη την απόφαση για να μην φύγει άλλος ποδοσφαιριστής. 

Σε αυτό, αξίζει να σημειωθεί, ότι πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο η Νέα Σαλαμίνα να επανέλθει με πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή.