Δείπνο και βραβεύσεις για την ακαδημία (φώτος)

Η πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα δεξιώθηκε όλες τις ομάδες αγοριών και κοριτσιών της ακαδημίας.

Η ενημέρωση:

"Την περασμένη ‪Πέμπτη το βράδυ‬, το Δ.Σ. του πετοσφαιρικού τμήματος δεξιώθηκε όλες τις ομάδες αγοριών και κοριτσιών των ακαδημιών μας, για τις μεγάλες επιτυχίες τους στην αγωνιστική χρονιά 2018-19.

Σ’ όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα ενώ ταυτόχρονα έγινε βράβευση σε όσους πετοσφαιριστές και πετοσφαιρίστριες αρίστευσαν κατά την φετινή σχολική χρονιά. Τα βιβλία για την βράβευση ήταν μια ευγενική χορηγία από το βιβλιοπωλείο «KYRIAKOY BOOKSHOPS» στον Άγιο Αθανάσιο και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Στο καλωσόρισμα του ο πρόεδρος του τμήματος κ. Γιώργος Φαντάρος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά, τους προπονητές, τους υπεύθυνους και εφόρους των ακαδημιών και ιδιαίτερα τους γονείς για τις θυσίες, την προσπάθεια και την υπομονή που επέδειξαν καθ’ όλη την χρονιά, για να έχουμε στο τέλος αυτά τα επιτυχή αποτελέσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του σωματείου κ. Θουκής Θουκυδίδης, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου και παράγοντας του τμήματος πετόσφαιρας κ. Κίκης Καζαμίας, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου και του τμήματος πετόσφαιρας Δρ. Σίμος Ιωάννου και πάρα πολλοί γονείς".