Ανακοινώνει αμυντικό/Δανεικός ο Πικκή

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση κεντρικού αμυντικού στη Νέα Σαλαμίνα όπου ουσιαστικά θα είναι ο αντικαταστάτης του μεγάλου κενού που αφήνει στο ρόστερ η πώληση του Ρομάν Γκολομπάρτ. 

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο περιπτώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, με τη μετάβαση της αποστολής στη Βουλγαρία θα προκύψει ανακοίνωση ώστε άμεσα ο νεοαποκτηθέντας να ενσωματωθεί. 

*Άλλη κίνηση θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικά καλό στην αγορά ή παρατηρηθεί κάποια έλλειψη και το ζητήσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης με την επιστροφή της αποστολής. 

Από κει και πέρα σε μια άλλη εξέλιξη, αποφασίστηκε ο 18χρονος επιθετικός Ιάσονας Πική παραχωρηθεί δανεικός στην ΠΟ Ξυλοτύμβου με σκοπό να πάρει περισσότερες ευκαιρίες - εμπειρίες για να επιστρέψει πιο έτοιμος για να διεκδικήσει θέση στην ομάδα. 

Εννοείται ανοικτό πάντα παραμένει το ενδεχόμενο για τον ίδιο λόγο εάν το αποφασίσει η τεχνική ηγεσία να παραχωρηθούν δανεικοί κι’ άλλοι νεαροί.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί, ότι την ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στο αθλητικό κέντρο ''Ρίου Πράβετς'' κλήθηκαν για πρώτη φορά ν’ ακολουθήσουν οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι Δημήτρης Χρυσοστόμου, Ανδρέας Χρίστου, Φίλιππος Παπουή και  Θεόδωρος Χατζαντώνη .