Νταμπλ οι μικροί

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα φούτσαλ U21 της Ομόνοιας κέρδισε την ΑΕΛ με σκορ 3-0 στον τελικό κυπέλλου και έτσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στέφθηκαν και κυπελλούχοι, φτάνοντας στο νταμπλ!

Το δελτίο Τύπου αναλυτικά

"Η ομάδα μας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, την οποία εξαργύρωσε με γκολ του Αλέξανδρου Χατζηβασίλη στο 21’, ο οποίος δύο λεπτά αργότερα σημάδεψε το δοκάρι. Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 29’, ο Αλέξανδρος Χατζηβασίλης με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0, δίνοντας σοβαρό προβάδισμα στους «πράσινους».

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας με πειθαρχία στο παιχνίδι της και σωστή λειτουργία στο γήπεδο κρατούσε το μηδέν παθητικό, ενώ στο 40’ με τον Κωνσταντίνο Ιακώβου έφτασε στο 3-0 και «αγκάλιασε» το τρόπαιο. Στα εναπομείναντα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ στέφθηκε κυπελλούχος, εν μέσω ένθερμων πανηγυρισμών από τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

*Ευχαριστίες στο κρεοπωλείο Αντώνης Βουνιώτης και Υιός και ιδιαίτερα στον ιδιοκτήτη Σάββα Βουνιώτη, αλλά και στο μπουφέ του οικήματος του Σωματείου μας."