Το πρώτο μέλημα για να έρθει το τρίποντο

Το πλάνο του ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Απόλλωνα ξεκίνησε να ετοιμάζει σιγά-σιγά ο Κώστας Καϊάφας.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας γνωρίζει πάρα πολύ καλό τον προσεχή του αντίπαλο, αφού πρόκειται για μία ομάδα που έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ την έχει παρακολουθήσει και φέτος.

Μάλιστα, θεωρεί ότι μπορεί να έχει διαφοροποιηθεί κάπως ο τρόπος παιχνιδιού της, ωστόσο και πάλι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή όταν της αφήνεις χώρους και μέτρα.

Κλειδί για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει τη νίκη είναι να καταφέρει να σταματήσει την "τριπλέτα" μπροστά και ιδιαίτερα τους Γκιέ και Παπουλή, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Γι'  αυτό το λόγο πρώτιστο μέλημά του είναι να μην υπάρξουν ανοικτοί χώροι και να τους επιτραπεί να τρέξουν, γιατί όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν