Aπό την στιγμή που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επέλεξε να φέρει μαζί του και να τον πλαισιώσει στο τεχνικό τιμ τον συμπατριώτη του Βλάδιμιρ Γιάνκοβιτς για τη θέση του γυμναστή, αναμένεται πως ο Παύλος Κίναν δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Ομόνοια.
Αν τελικά, ο Κίναν δεν συνεχίσει στους "πράσινους", τότε θα πρόκειται για μία απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά, αφού πρόκειται για τον προπονητή φυσικής κατάστασης που κέρδιζε τον θαυμασμό όλων για τη δουλειά του και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια.
Παράλληλα, η πολύ καλή δουλειά που έκανε φάνηκε και σε πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπως το πρόσφατο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Από την άλλη κι από την στιγμή που ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας θέλει να φέρει το δικό του γυμναστή, δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό.
Έστω κι αν ο κύριος Γιάνκοβιτς είναι εξαιρετικός στη δουλειά του, σαφώς και η απόφαση για Κίναν είναι κάτι που προκαλεί εύλογα απορίες.