Όσα κι αν δοκίμασε...

Η Ομόνοια πέταξε στην Πάφο τρεις πολύτιμους βαθμούς χάνοντας από τους γηπεδούχους σε παιχνίδι όπου εμφανίστηκαν συμπτώματα ανάλογα με αυτά του ξεκινήματος της σεζόν όπου η ομάδα δεν είχε σταθερότητα απόδοσης.

Σε καμία περίπτωση κανένας φίλος της Ομόνοιας δεν είναι ευχαριστημένος από την χθεσινή ήττα στην Πάφο αλλά και την εμφάνιση της ομάδας που δεν είχε αρχή και τέλος, ειδικά από την πολυσυζητημένη φάση του Ασίς κι έπειτα!

Η Ομόνοια είχε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία μπάλας από το κέντρο και πάνω σ’ αυτά είχε αρκετά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Φυλακτού και Φλορέσκου δεν ήταν σε καλή μέρα με αποτέλεσμα το τριφύλλι να μην περνά εύκολα μπαλιές στους προωθημένους ποδοσφαιριστές, ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι έπαιζαν αρκετά από αριστερά καθώς ο Ράμος δεν έπαιρνε προσπάθειες από την δεξιά μεριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κος Μιλόγεβιτς άλλαξε τους ποδοσφαιριστές στα άκρα φιλοδοξώντας ότι η Ομόνοια θ’ ανεβάσει τέμπο για να γίνει πιο επικίνδυνη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε με διάρκεια καθότι στο 60ο λεπτό η φάση που εξόργισε τον Ασίς αποσυντόνισε γενικότερα την ομάδα που έκανε λάθη μεσοαμυντικά αλλά και στις μεταβιβάσεις… που έδωσαν δικαιώματα στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα σε ένα από αυτά να σημειώσει το γκολ που έκρινε τον αγώνα.

Εν κατακλείδι αυτό το αποτέλεσμα ήταν εκτός προγράμματος αλλά και η άσχημη εμφάνιση ήταν αυτή που προβληματίζει τους ιθύνοντες στην Ομόνοια εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο.