Ο Αντρέ Σκέμπρι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο kerkida.net!

Είναι γνωστές οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον Αντρέ Σκέμπρι, την ώρα που ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις με ένα εκ των αγαπημένων παικτών της εξέδρας. Ο Μαλτέζος μίλησε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης αποκλειστικά στο www.kerkida.net και είπε πολύ σημαντικά πράγματα...

Αντρέ, ακούγονται διάφορα για σένα τις τελευταίες βδομάδες. Πως σχολιάζεις τις φήμες;

"Κυκλοφορούν πολλές φήμες ότι έχω συναντηθεί με το ΑΠΟΕΛ αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ποτέ μου δεν έχω συναντήσει κανένα από το ΑΠΟΕΛ. Αν και δέχθηκα μια πρόταση μέσω του μάνατζέρ μου, την απέρριψα και στην Κύπρο θα σκεφτώ πρόταση μόνο από την Ομόνοια. Υπάρχουν φήμες ότι υπόγραψα ήδη με το ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν αλλά δεν ευσταθούν".

Πόσο κοντά ή μακριά θα έλεγες ότι είσαι με την Ομόνοια;

"Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ακόμα. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως ξέρετε, υπάρχει ένας νέος τεχνικός διευθυντής και πρέπει να περιμένω την απόφασή του. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο". 

Μετά τον ερχομό του Νίκου Νταμπίζα δεν είχατε κάποια συνάντηση; Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να συνεχίσεις...

"Ελπίζω. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ούτε εγώ. Προχωρά ο καιρός, είμαστε σχεδόν στον Μάιο. Ακόμα δεν έχω υπογράψει. Μετά που ήρθε ο νέος τεχνικός διευθυντής δεν έχω μιλήσει με κάποιο. Τώρα πλέον είναι θέμα τεχνικού διευθυντή όπως μου έχει πει ο μάνατζέρ μου, δεν είναι θέμα της διοίκησης". 

Με τη νίκη επί της Ομόνοιας εξασφαλίσατε την έξοδο στην Ευρώπη. Πως το αντιμετωπίζεις αυτό αλλά και την συνέχεια της σεζόν;

"Μετά από μια δύσκολη σεζόν για την ομάδα είμαι χαρούμενος που εξασφαλίσαμε την Ευρώπη αλλά δεν είμαι χαρούμενος που ένας σύλλογος όπως η Ομόνοια παλεύει μόνο για να βγει στην Ευρώπη και όχι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Προσπαθώ να δω την θετική πλευρά... είμαστε στην Ευρώπη και στον τελικό του κυπέλλου. Θα δώσω το 100 τοις 100 για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο για τον κόσμο. Ο κόσμος της Ομόνοιας υπέφερε πολλά φέτος και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν τους χαρίσουμε έναν τίτλο".

Το γκολ σου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ήταν και μια απάντηση για όσα είπαν κάποιοι για σένα μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ;

"Δεν θα το έλεγα. Αυτή την στιγμή όμως πνευματικά είμαι πολύ κουρασμένος. Τον Ιούνιο θα παντρευτώ και δεν ξέρω αν θα πάω πίσω στην Μάλτα, αν θα είμαι στην Κύπρο ή σε κάποια άλλη χώρα. Έχω ευθύνες και πρέπει να φροντίσω τη γυναίκα μου. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν φήμες πως υπέγραψα με το ΑΠΟΕΛ και είχα πολλή πίεση. Όμως δεν ήμουν εγώ ολόκληρη η επιθετική γραμμή στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.... Ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε και με όλο αυτό πίσω μου δεν θεωρώ πως ήταν μια πολύ καλή σεζόν για μένα. Έχασα κάποιες ευκαιρίες, την θεωρώ κακή σεζόν αλλά σκόραρα 17 γκολ. Τώρα έχουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια και θέλω να ξεπεράσω το προσωπικό μου ρεκόρ. Φυσικά είμαι συγκεντρωμένος στον τελικό του κυπέλλου και θα κάνω τα πάντα για να το κατακτήσουμε".

Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, θέλεις να ξεκαθαρίσει το μέλλον σου όσο πιο γρήγορα γίνεται...

"Ναι πρέπει να ξέρω τις επόμενες βδομάδες γιατί έχω και κάποιες πολύ καλές προτάσεις από ομάδες εκτός Κύπρου και όπως σας είπα, πρέπει να τακτοποιηθώ με την οικογένειά μου για να ξέρω που θα είμαστε του χρόνου. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή".