Προτεραιότητα το... έτερον ήμισυ στον προγραμματισμό

Η Ομόνοια για να μπορέσει να προχωρήσει σε ενίσχυση για το πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου χρειάζεται να βρει άμεσα το... έτερον ήμισυ του Νίκου Νταμπίζα όσον αφορά τον προγραμματισμό και από κοινού να χτίσουν τη νέα ομάδα.

Ο Νίκος Νταμπίζας αξιολόγησε και πήρε την κατάσταση πάνω του σχετικά με τις αποδεσμεύσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και τις προτάσεις για ν’ αναμένει κάποιες απαντήσεις από αυτούς που υπολογίζονται από τους υφιστάμενους παίκτες, όμως γα να αρχίσουν να προκύπτουν και ανακοινώσεις σχετικά με νέους ποδοσφαιριστές, χρειάζεται και η γνώμη του νέου coach.

Πολύ πιθανό αυτό να γίνει σύντομα εφόσον τρέξουν οι εκκρεμότητες από Ελλάδα μεριά, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές… με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να φαντάζει ο πλησιέστερος (σύμφωνα με όσα εξωτερικεύονται από τα Ελλαδικά μέσα).

Το θέμα είναι να επέλθει άμεσα κάθοδος προπονητή στην Κύπρο για να τρέξει κι αυτός το θέμα των μετεγγραφών και να έχει μια εικόνα για το έμψυχο υλικό της Ομόνοιας πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.