Η πρώτη... μεταγραφή

Απ’ την στιγμή που ολοκληρώθηκε και το θέμα προπονητή με την πρόσληψη του Άγγλου Τζον Κάρβερ, επόμενο βήμα για την Ομόνοια είναι η μεταγραφικές κινήσεις.

Η αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας είναι μεγάλη, εν αναμονή των πρώτων μεταγραφικών ανακοινώσεων ωστόσο η πρώτη «μεταγραφή» έχει γίνει και ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστοφή.

Ο διεθνής άσος, μπορεί να μετρά ένα χρόνο παρουσίας μετά την επιστροφή του στο «τριφύλλι» ωστόσο από την μία η καθυστερημένη ολοκλήρωση της μεταγραφής του και από την άλλοι οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αποδώσει με βάση τις -δικαιολογημένες- προσδοκίες. Αγωνίστηκε σε μόλις 10 από τα 36 παιχνίδια πρωταθλήματος, από τα οποία τα 7 ως βασικός και τα 3 ως αλλαγή. Μάλιστα μόλις σε ένα κατάφερε να παίξει σε όλο το 90λεπτο χωρίς να γίνει αλλαγή. Στο Κύπελλο… έγραψε δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές, με την μία να είναι στον τελικό με τον Απόλλωνα.

Συνολικά σκόραρε μόλις 2 γκολ, ένα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ εκτός στα πλέι οφ και ένα με την Πάφο στο «ΓΣΠ» για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Φέτος, θα είναι από την αρχή στην προετοιμασία των «πρασίνων». Με φουλ προετοιμασία και χωρίς τραυματισμούς, ο «Τζίμης» θα είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί. Και να αποτελέσει την πρώτη φετινή «μεταγραφή» της Ομόνοιας.