Τι λέει το... scouting report

Σύμφωνα με το σκάουτινγκ της αντίπαλης ομάδας της Ομόνοιας, οι πράσινοι είδαν πως αγωνίζεται η Μπεϊτάρ και θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν τα ατού των Ισραηλινών. Η προσοχή επικεντρώνεται στην τριάδα της επίθεσης.

Η ομάδα της Ιερουσαλήμ αγωνίζεται συνήθως με τους ιδιαίτερα γρήγορους και ποιοτικούς Ατζίλι (Ισραηλινός εξτρέμ,22 χρόνων) Σεχτέρ (Ισραηλινός εξτρέμ,29χρονών) και στην κορυφή ο Φάλμποορντ (Ολλανδός επιθετικός 23 χρονών). 

Ο πρώτος απασχολεί το ρεπορτάζ της Μπεϊτάρ και γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των μεγάλων του Ισραήλ για να τον αποκτήσουν. Πέρσι ο Ομέρ Ατζίλι πέτυχε 7 τέρματα ενώ ήταν αυτός που με πέναλτι χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του στον προηγούμενο γύρο επί της Σλόμποτα.

Ο δεύτερος είναι ο «κοσμογύριστος» Ετέι Σεχτέρ διεθνής που έπαιξε μέχρι και Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σεχτέρ κατάντησε γυρολόγος χωρίς να μπορέσει να διακριθεί στο εξωτερικό έχοντας πέρασμα από Ναντ, Σουόνσι, Καϊζερσλάουτερν πριν επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ολοκληρώνοντας την τριάδα επίθεσης ο Ολλανδός Φάλμποορντ είναι ο παίχτης που θα κινείται περισσότερο στα τετράγωνα της Ομόνοιας. Ο Αρσένιο Φάλμποορτ αποκτήθηκε πέρσι από την Βααλβάικ  ενώ έπαιξε παλιότερα στην Ουγγρική Φερενστβάρος και τις Ζβόλε και  Χέρενφεν.

Η Μπεϊτάρ σε αντίθεση με τα ματς του προηγούμενου αγώνα απέκτησε ακόμη τρεις στην γραμμή κρούσης και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν στην πορεία του προσεχούς παιχνιδιού οι Σλόμι Αβισίδρις (Ισραηλινός επιθετικός-27χρ.), Σιμόν Αμπουχατζίρα (Ισραηλινός επιθετικός 22χρ.), Ιντάν Βέρετ (Ισραηλινός Μεσοεπιθετικός).

Την αποστολη χορηγούν: