Ο Ματ Ντάρμπισάιρ άνοιξε λογαριασμό κυριολεκτικά με το… καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα βοηθώντας το “τριφύλλι” να ξεκινήσει με το δεξί τον φετινό μαραθώνιο.
Ο Άγγλος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net, σχολιάζοντας την αγχωτική νίκη των “πρασίνων” κόντρα στον Ερμή.
Αναλυτικά:
“Παίξαμε καλά σε κάποια στάδια του αγώνα, και σε κάποια όχι, όμως προς το παρόν είμαστε σε ένα στάδιο που κτίζουμε μια ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, που θα συναρπάζει τους οπαδούς της και είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρουμε. Είναι καλό όμως ακόμα κι όταν παίζεις άσχημα να παίρνεις τους τρεις βαθμούς”.
Το σχόλιο του για το “βατό” πρόγραμμα της Ομόνοιας στο ξεκίνημα κι αν η απόδοση ήταν ένα καμπανάκι για τα επόμενα παιχνίδια…
“Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο σε αυτό το πρωτάθλημα… Όλες οι ομάδες που έρχονται να αντιμετωπίσουν την Ομόνοια, θέλουν να μας κερδίσουν και όπως είδατε και σήμερα δίνουν όλες τους δυνάμεις για αυτό”.
Για το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και τον προσωπικό του στόχο…
“Είναι πάντα εξαιρετικό να σκοράρεις, όμως το σημαντικότερο για μένα είναι πως η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς και πλέον προχωράμε στο επόμενο ματς”.
Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο... Και το μήνυμα του στους φιλάθλους της Ομόνοιας
“Οι οπαδοί που ήταν στο γήπεδο ενίσχυσαν την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα μπορούσαν και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Οπωσδήποτε όμως στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε περισσότερο κόσμο εδώ, κι όπως κάνουν πάντα, θα είναι φανταστικοί. Ελπίζω να το κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αν και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν”.