Η νέα στολή, η υπόσχεση του αρχηγού και η ατάκα του Κάρβερ (Φώτος / Βίντεο)

Η Ομόνοια αποκάλυψε στο Hilton Park την πρώτη στολή με την οποία θ’ αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η εκδήλωση συνδυάστηκε και με την παρουσίαση του ρόστερ. 

Ο αρχηγός Ρενάτο Μαργκάσα έδωσε υπόσχεση για επιστροφή στις επιτυχίες ενώ ο τεχνικός των «πρασίνων» Τζον Κάρβερ τόνισε ότι η ομάδα έχει δείξει μόνο το 20% των δυνατοτήτων της. 

Στη συνέχεια οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και υπέγρψαν αυτόγραφα.

Το www.kerkida.net φώναξε "παρών" στο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας…

Δηλώσεις:

Πρόεδρος Αντώνης Τζιωνής: «Αυτή η αγάπη σας αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Η φετινή χρονιά μπορεί να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ξεκίνησε όμως με πολλές αλλαγές. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, επιβάλλεται να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας. Πάντα να θυμόμαστε πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν συμβιβαζόμαστε χωρίς τίτλους. Οι δυσκολίες παραμένουν, δεν περισσεύει κανένας. Μαζί θα δημιουργήσουμε την ομάδα μας που θέλουμε. Εύχομαι η επιστροφή στην PUMA να σηματοδοτήσει την επιστροφή της ομάδας μας στις χρυσές επιτυχίες».

Αρχηγός Ρενάτο Μαργκάσα: "Σας ευχαριστούμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Περιμένουμε όλοι να είστε δίπλα  μας".

Προπονητής Τζον Κάρβερ: "Όταν ήρθα είπα ότι θα… χτίσω κάτι. Έχουμε 14 νέους παίκτες. Θέλουμε να... χτίσουμε κάτι δυνατό. Η βελτίωση είναι συνεχιζόμενη. Σας υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα. Θα φτάσουμε το 100%. Οι παίκτες μου είναι αποφασισμένοι να αφήσουν το τελευταίο αποτέλεσμα πίσω μας. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Μόνο το 20% δώσαμε μέχρι στιγμής".

Puma:Πετρος Χαραλάμπους εκ μέρους της εταιρίας αθλητικής ένδυσης Puma, είπε:"Χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Ομόνοια. Εύχομαι να κερδίσει η ομάδα νέους τίτλους"

Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση της Ομόνοιας