Κρίνονται πολλά στο αφιλόξενο Δασάκι

Μέσα στα γενικότερα προβλήματα και την ανάγκη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις, η Ομόνοια ταξιδεύει το ερχόμενο Σάββατο στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό.

Σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους και που συνήθως δεν τους αφήνει να φύγουν με χαμόγελο ελέω αποτελέσματος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι τελευταίες ήττες της Ομόνοιας με το ίδιο σκορ(1-0) την τελευταία διετία. ‘

Ετσι εκτός της υφιστάμενης πίεσης εκ των έσσω ο Τζον Κάρβερ θα πρέπει να βρει τρόπους να διασπάσει την αμυντική λειτουργία του Εθνικού που έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της Δευτέρας, όπου τελικώς απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Τσίρειο με την ΑΕΛ.

Για την Ομόνοια αυτό που επείγει είναι να βρει η ίδια την συνταγή για καλύτερη συνοχή και ποδόσφαιρο που θα καθηλώνει τον αντίπαλο όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Πρώτιστα χρειάζονται τα θετικά αποτελέσματα και από αυτά θα κριθεί το μέλλον του Άγγλου στο «Ηλίας Πούλλος». 

Η προετοιμασία συνεχίζεται μετά την χθεσινή “επίσκεψη” των οργανωμένων και μένει να δούμε αν θα προκύψουν αλλαγές στο αρχικό πλάνο της ομάδας και αν θα καταφέρουν να αντιδράσουν αγωνιστικά οι πράσινοι.