Που χωράει καλύτερα...

Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Χριστοφή στα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας, ειδικότερα αυτό με την Βοσνία, είναι αρκετές για τον Τζον Κάρβερ ο οποίος θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα με την Ανόρθωση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. 

Το ερώτημα ωστόσο που προκύπτει είναι το σχήμα με το οποίο το τριφύλλι θα παραταχθεί στο ΓΣΠ. Αν δηλαδή θα είναι 4-4-2 ή 4-2-3-1. Ο Τζίμης μπορεί να αντεπεξέλθει πιο εύκολα στο δεύτερο, αγωνιζόμενος στο φτερό της επίθεσης. Αυτό το λέμε με γνώμονα ότι το 4--4-2 χρησιμοποιείται με ρόμβο. Αν τελικά επιλέξει αυτό, τότε Σιέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ θα συνθέσουν την επιθετική δυάδα της ομάδας. 

Πάντως ο Άγγλος κόουτς αναμένεται να αποφασίσει στις επόμενες ημέρες πως θα παρατάξει την ομάδα στο ντέρμπι προκειμένου να πάρει την νίκη. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλος στόχος μετά την ήττα από τον Απόλλωνα πριν την διακοπή.