«Πράσινη» ανατροπή και πρόκριση

«Ζωντανή» στην υπεράσπιση του τίτλου της Κυπελλούχου έμεινε η Ομόνοια. Παίζοντας εξαιρετικά κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών με 3-0 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Οι «τριφυλλοφόροι» ανέτρεψαν την ήττα της Δευτέρας με 2-3. Η Αναγέννηση παρόλο που προσπάθησε δεν κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε στον πρώτο ημιτελικό.

Η Ομόνοια πήρε το πάνω χέρι από την αρχή στο πρώτο σετ και αυτό φάνηκε σε όλο το σετ με την Ομόνοια να κερδίζει σχετικά εύκολα με 25-18, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Αναγέννηση ήταν πιο ανταγωνιστική και το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον. Η Ομόνοια πιο έμπειρη έβαλε βάσεις πρόκρισης αφού κέρδισε με 25-21 κάνοντας το 2-0. Τα ίδια δεδομένα επικράτησαν και στο τρίτο σετ με την Ομόνοια να κερδίζει 25-19 και να επικρατεί με 3-0 αναττρέποντας τα δεδομένα.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ.Σάββα): Λαμπ, Λουγκάνετς, Αλεξίου, Ροντρίγκο, Αδάμου, Παφίτης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Σ. Πετρακκίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ (Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Ττόφιας, Αχιλλέως, Πάντιτς, Μεντούριτς, Φιλίπας, Ελευθερίου – Λίμπερο: Πέτρου. Αλλαγές: Χαμαγιούν, Θεοδούλου.

Τα σετ: 25-18, 25-21, 25-19

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ