Τότε ποιος;

Συνεχιζόμενη βελτίωση και δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί... Αυτός τέθηκε ως στόχος από την διοίκηση της Ομόνοιας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος παράλληλα με την έξοδο στην Ευρώπη. 

Ο οικονομικός φραγμός από την άλλη είναι ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο σε συνδυασμό με την μεγάλη διαφορά που υφίσταται στο μπάτζετ για παράδειγμα του ΑΠΟΕΛ, είναι θέματα τα οποία απασχολούν όχι μόνο τους ιθύνοντες του σωματείου αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Μετά την απομάκρυνση του Κάρβερ το τριφύλλι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου εδώ και βδομάδες είναι στα πρωτοσέλιδα των πράσινων ρεπορτάζ. Ο Κύπριος κόουτς έχει πολλές εμπειρίες ενώ διαθέτει επίσης ικανότητα στησίματος μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας με μικρό σχετικά προϋπολογισμό. Όλα αυτά, μαζί βεβαίως με την προπονητική του ικανότητα των καθιστούν ως το μεγάλο φαβορί για τον πράσινο πάγκο. 

Στην Ομόνοια αντιλαμβάνονται ότι η υπομονή του κόσμου εξαντλείται αναφορικά με την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική εξυγίανση για πολλούς πέρασε σε δεύτερη μοίρα στην όψη να πάρει η ομάδα έναν τίτλο. Γι΄αυτούς, ιδανικός προπονητής είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου. Αν αυτός δεν μπορεί να φτιάξει μια καλή ομάδα στα πλαίσια του οικονομικού πλαισίου, τότε ποιος μπορεί;