Μετράνε αντίστροφα για την πρεμιέρα

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ομόνοια με το οποίο αναφέρεται στην προετοιμασία της ομάδας Φούτσαλ, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Προς το τέλος οδεύει η προετοιμασία της ομάδας Φούτσαλ ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα για τη νέα περίοδο την Πέμπτη, στη Λεμεσό, απέναντι στην ΑΕΛ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικό.

Μοναδική απουσία για την ομάδα μας θα είναι ο Βαρνάβας Κοντοδήμητρος ο οποίος έχει υποστεί θλάση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Ξέρουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Δουλέψαμε σκληρά στην προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο στόχος φυσικά είναι να μπούμε με το δεξί για να ξεκινήσει καλά η χρονιά με ένα τρίποντο», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κώστας Πολυβίου.