(ANAKOINΩΣΗ Θύρα 9) "Νικήσαμε! Mάγκες πάμε γήπεδο!"

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας τοποθετούνται μετά την εξέλιξη που είχε το θέμα με την... μη ταυτοποίηση..."Κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος τα σχέδια κράτους και αστυνομίας για ταυτοποίηση"... σημειώνεται ανάμεσα σε άλλα.

Νικήσαμε! Μάγκες πάμε γήπεδο!
Όταν το πράσινο οικοδόμημα είναι ενωμένο σαν μια γροθιά τότε μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα στο πέρασμα του. Ανακοινώνουμε με περηφάνια πως θα δώσουμε βροντερό παρών στο βόρειο πέταλο, καθώς κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος τα σχέδια κράτους και αστυνομίας για ταυτοποίηση!
Η γνωμάτευση και ανακοίνωση από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μετά από αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μας δικαιώνει πανηγυρικά, αφού αποδεικνύει ότι το μέτρο είναι αχρείαστο και ανεφάρμοστο. Έτσι οι κάθε λογής καλοθελητές που θέλουν να μας βάλουν στη γωνιά, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και πλέον το παιχνίδι είναι στα χέρια μας. Έτσι λοιπόν με οδηγίες της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από τις διευκρινίσεις από την αστυνομία ΔΕΝ θα υπάρξει καμία ταυτοποίηση στις εισόδους.
Πάμε γήπεδο πορωμένοι και συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, ταυτόχρονα όμως με απόλυτη συγκέντρωση και την οργάνωση που ξέρουμε, ώστε να μην πέσουμε στη παγίδα του .... και των εντολοδοχων του. Με τίποτα δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να πάρουν πίσω όσα κερδίσαμε με αγώνες, ούτε να το σκέφτονται αν νομίζουν πώς θα τα βάλουν μαζί μας.
ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ
ΥΓ- Για αποφυγή ταλαιπωρίας τόσο των μελών μας όσον και του υπόλοιπου ΛΑΟΥ από τις 10 το πρωί θα υπάρξει προπώληση εισιτήριων στον κεντρικό για την βόρεια κερκίδα. Ακολουθεί παγκύπριο πάρτι στον ανανεωμένο κεντρικό μας από το μεσημέρι και αναχωρούμε πιο δυναμικά από ποτέ στις 16:30 για το σπίτι μας το βόρειο πέταλο.