26/11 στο Μακάρειο… Εκεί χρονολογείται η τελευταία νίκη της Ομόνοια, κόντρα στην Δόξα. Έκτοτε το τριφύλλι αγνοεί την νίκη με τις εξελίξεις να είναι συνεχόμενες.
Η αποχώρηση του Πάμπου, η άφιξη του Πέτεφ, η αποδέσμευση δύο παικτών και η απόκτηση ενός τερματοφύλακα είναι κάποια από τα αγωνιστικά δεδομένα των τελευταίων ημερών.
Μέσα σ΄όλα αυτά, η Ομόνοια προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Πάφο εκεί όπου η νίκη είναι απαραίτητη, άλλωστε 25 μέρες μακριά από αυτή είναι πολλές.
Ο Ιβάιλο Πέτεφ είδε την ομάδα του να είναι καλύτερη από τον αντίπαλο στο τελευταίο παιχνίδι στο Δασάκι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να της δώσει την νίκη που τόσο ήθελε.
Τώρα έχοντας την ευκαιρία να προπονήσει για λίγες αλλά συνεχόμενες ημέρες τους νέους του παίκτες θα προσπαθήσει να βάλει τα στοιχεία που θέλει προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Πάφου, μιας ομάδας που πλήγωσε την Ομόνοια στον πρώτο γύρο.