ΘΥΡΑ 9:"Στην πιο κατάμαυρη εποχή της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ εμείς ετοιμαζόμαστε"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 με την οποία αναφέρεται στο πρόγραμμα της Κυριακής...

Αναλυτικά:

Στην πιο κατάμαυρη εποχή της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ εμείς ετοιμαζόμαστε ήδη για μια δική μας αλλιώτικη/μαγική Κυριακή. Γιατί εμείς δεν είμασταν ποτέ οπαδοί των επιτυχιών. Μάθαμε στα δύσκολα να πολεμάμε, μάθαμε στα δύσκολα να γράφουμε ιστορία.

Την Κυριακή λοιπόν το ΔΙΚΟ ΜΑΣ magic bus εφοδιασμένο με μπυρόνια και γεμάτο τρελαμένους κηφήνες ετοιμάζεται να γράψει ξανά χιλιόμετρα. Στις 10 ξεκινάμε από τον Κεντρικό για τον αγώνα της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λακατάμια. Στο γήπεδο του θοι στήνουμε το πρώτο πάρτι της μέρας και σπρώχνουμε την ομάδα στην νίκη.

Μετά την λήξη του αγώνα έχουμε οργανώσει μπουφέ στη ταβέρνα έξω από το γήπεδο για τον κόσμο μας. Ταυτόχρονα θα δεξιωθούμε όλη την γυναικεία ομάδα με δικά μας έξοδα. Εδώ να αναφέρουμε πως πριν λίγο καιρό βοηθήσαμε οικονομικά για να καλύψει κάποιες ανάγκες της η γυναικεία ομάδα.

Μετά το φαγοπότι αναχωρούμε ακόμα πιο δυναμικά για το Ελευθέρια στον αγώνα της μπασκετικής μας ομάδας στις 14:00 όπου για πρώτη φορά μπροστά στον ΛΑΟ θα αγωνιστεί με το σήμα της ΘΥΡΑ 9. Εκεί παίρνουμε ακόμα μια νίκη και αμέσως μετά συνεχίζουμε την πορεία μας προς το ΓΣΠ για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Εκεί δείχνουμε σε όλους γιατί η ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ δεν θα πεθάνει ποτέ. 

Τα ποτά καθόλη την διάρκεια της διαδρομής, το φαγητό αλλά και η μεταφορά με το λεωφορείο τα έχουμε βάλει σε πακέτο των 20 ευρώ. Για συμμετοχές μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας ή να επικοινωνήσετε με τα στελέχη μας. 

ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ
ΙΣΟΒΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΘΥΡΑ 9