Δεν είναι εύκολη απόφαση…

Είναι αλήθεια ότι το θέμα που προέκυψε στην Ομόνοια με την απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ να θέσει εκτός ομάδας τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές είναι πολύ σοβαρό με τον κόσμο να περιμένει με αγωνία την απόφαση και ενδεχομένως την εξήγηση από πλευράς των διοικούντων.

Δεν είναι ομολογουμένως μια εύκολη απόφαση. Ο ίδιος ο Βούλγαρος δεν φέρεται να δικαιολόγησε την απόφαση του αυτή προς τα έξω και η διοίκηση του τριφυλλιού έχει πλέον μπροστά της δύο επιλογές. Είτε με τον Πέτεφ, είτε με τους παίκτες. 

Η χθεσινή μέρα έβγαλε… ειδήσεις. Και αναφερόμαστε στις δημόσιες τοποθετήσεις των ίδιων των ποδοσφαιριστών και το κύμα συμπαράστασης που έτυχαν από αντιπάλους. 

Από εκεί και πέρα αυτά δεν ενδιαφέρουν και τόσο τον κόσμο ο οποίος περιμένει την αντίδραση της επίσημης Ομόνοιας. Κάποιοι ίσως να περίμεναν άμεση αντίδραση ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα. Επαναλαμβάνουμε, το “κόψιμο” των Πορτογάλων είναι πάρα πολύ σοβαρό γιατί έγινε για μη αγωνιστικούς λόγους. 

Η τοποθέτηση της Ομόνοιας πρέπει να είναι ξεκάθαρη, όποια κι΄αν είναι αυτή.