(Εξέλιξη) Ζήτησε γνωμάτευση δικηγόρων η Ομόνοια

Προχωρούν οι διαδικασίες στην Ομόνοια μετά την εκλογή του νέου ΔΣ ώστε να ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό - αλλά απόλυτα ουσιαστικό - κομμάτι και να εισέλθει το τριφύλλι στη... νέα εποχή.

Όπως πληροφορούμαστε, το νεοεκλεγέν ΔΣ έχει ζητήσει γνωμάτευση από δυο μεγάλα δικηγορικά γραφεία της Κύπρου για το κατά πόσο χρειάζεται να γίνει αλλαγή στο καταστατικό του συλλόγου (μέσα από καταστατική συνέλευση) για να μπορεί να εκχωρηθεί η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία. Όταν πάρουν στα χέρια τους τις γνωματεύσεις, θα προχωρήσουν αναλόγως στην διαδικασία.

Στο μεταξύ, όπως γράψαμε από χθες, η πρόταση του Ρόη Πογιατζή θα εξεταστεί από το ΔΣ. Η διοίκηση απέστειλε ήδη επιστολή στον κ. Πογιατζή και του ζήτησε να καθοριστεί συνάντηση. Ακολουθείται δηλαδή η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε και με τον Σταύρο Παπασταύρου.