Η εκπομπή του kerkida

Με Μαρία, Άρη και Kerkida Team

Ακούστε Live

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την Καταστατική της Ομόνοιας

Το www.kerkida.net βρέθηκε στην Κρατική Έκθεση για τις εξελίξεις γύρω από την Καταστατική Συνέλευση της Ομόνοιας...

- Η Καταστατική ξεκίνησε στις 16:35. Λίγη η προσέλευση αφού περίπου 450 άτομα δίνουν το παρόν τους. Προεδρεύων ο Λάκης Πολυκάρπου

- 16:40 Τα ΜΜΕ αποχώρησαν από την αίθουσα και άρχισαν οι εργασίες

*Απαιτείται απλή πλειοψηφία (51%) για να περάσει η καταστατική αλλαγή και να μπορεί να εκχωρηθεί σε εταιρεία το ποδοσφαιρικό τμήμα. Απ' εκεί και πέρα θα υπάρξουν και αρκετές άλλες ψηφοφορίες για καταστατικές αλλαγές αφού αυτή είναι η σημαντικότερη αλλά όχι και η μοναδική.

*Στην συνέχεια (μετά τις 19:00) θα αρχίσει η Γενική Συνέλευση και τα μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν αν η Ομόνοια θα περάσει στα χέρια του Σταύρου Παπασταύρου. Απαιτείται και εδώ απλή πλειοψηφία για να περάσει η απόφαση.