Επίθεση... Βρετανικά "κανόνια"/Ματ και Τζόρνταν

Η Ομόνοια απέκτησε τον Τζόρνταν Γκρίνιτζ ο οποίος θα συναντήσει ακόμα έναν Άγγλο, τον Ματ Ντάρμπισαιρ.

Mπορεί να ήρθαν σε διαφορετικές στιγμές τις καριέρας τους από το Μεγάλο Νησί στο… μικρό όμως ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί διαφορετικά από την συνύπαρξη τους.

Ο Ματ που πλέον είναι 32, αναγεννήθηκε στην Ομόνοια αφού αναδείχθηκε για δύο συνεχόμενες φορές πρώτος σκόρερ. Ο 18χρονος Τζόρνταν έχει κι αυτός την ευκαιρία να εκτοξεύσει τα στατιστικά του ακολουθώντας τις συμβουλές του πολύπειρου συμπατριώτη του. Ο νεαρός επιθετικός είναι ενημερωμένος για τα κατορθώματα του Νταρμπισαϊρ που σίγουρα του δίνουν κίνητρο να πετύχει κι αυτός .

Είναι βέβαιο πως συνομίλησε με τον συμπατριώτη του για το τι θα βρει στην Κύπρο και ίσως ο Ματ να είναι ο άνθρωπος που θα τον βοηθήσει να ενταχθεί πιο ομαλά στο νέο περιβάλλον.

Προέρχονται από την ίδια κουλτούρα, την ίδια ποδοσφαιρική νοοτροπία κάτι που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην αιχμή του δόρατος της Ομόνοιας. Υπάρχουν όλα τα συστατικά έτσι ώστε μεταξύ τους να αναπτύξουν την αγωνιστική χημεία που θα αποφέρει, αυτό που πέρσι ο Ντάρμπισάιρ επωμίστηκε εντελώς μόνος του: Τα γκολ!

Είτε με τους δυο Βρετανούς στην ίδια ενδεκάδα, είτε ξεχωριστά, η Ομόνοια και ο ίδιος ο Ματ χρειάζονται... ανάσες και λύσεις. Ο Γκρίνιτζ που έρχεται με 13 γκολ στο υψηλό επίπεδο της Premier League Κ18 και Premier League 2 έχει όλα τα εχέγγυα να τις προσφέρει.