Ο ενθουσιασμός και οι δυσκολίες της (κάθε) αρχής

Κάθε αρχή και δύσκολη ή πάντα στην αρχή υπάρχει ενθουσιασμός;

Ο Άνχελ Γκόμεθ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του στην παρουσίαση του Ολίβα. Ο Ισπανός Τ.Δ. ανέλαβε το δύσκολο έργο να ανεβάσει την Ομόνοια επίπεδο και τόσο απ΄τα λόγια του, όσο και απ΄τις αντιδράσεις του έδειξε την χαρά του που εργάζεται στην ομάδα.

Οι δύο Ισπανοί δεν δίστασαν να ανεβάσουν πολύ ψηλά τον πήχη στην πρώτη τους επαφή με τα ΜΜΕ. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο νορμάλ καθώς ανέλαβαν ένα από τους μεγαλύτερους συλλόγους του νησίου.

Ένα κλαμπ ωστόσο που προέρχεται από την χειρότερη σεζόν της ιστορίας του και όντας μακριά από τους τίτλους εδώ και αρκετά χρόνια. Το δεύτερο κομμάτι λοιπόν… προϋποθέτει πως οι Ισπανοί πρέπει να κάνουν πολύ καλή δουλειά προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν αυτά που είπαν ενώπιον των δημοσιογράφων.

Η Ομόνοια μπαίνει σε μια νέα εποχή και πάντοτε στην αρχή υπάρχει ενθουσιασμός… Πάντα όμως η αρχή είναι και δύσκολη. Οπότε αυτό που περιμένουν όλοι, είναι έργα, αποτελέσματα και κυρίως νίκες. Οι νίκες είναι η κύρια πηγή ενθουσιασμού για τον κόσμο. Ειδικά του Ομονοιάτικου κόσμου.