ΟΜΟΝΟΙΑ με οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένους

Έμφαση στο να αυξηθεί η παρουσία οικογενειών, παιδιών και ηλικιωμένων οπαδών στο γήπεδο, έχει δοθεί στην Ομόνοια.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι όπως το γήπεδο καταστεί ένας ασφαλές χώρος, που θα επιτρέπει σε όλους να απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Όπως λένε από το τριφύλλι, θέλουν κάθε ματς να αποτελεί και ευκαιρία για οικογενειακή έξοδο. 

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται στους "πράσινους" και προγραμματίζουν ενέργειες που θα συμβάλουν στην επίτευξη του στόχου.

Στην Ομόνοια δηλώνουν ξεκάθαρα πως ο κόσμος παραμένει η μεγάλη δύναμη της ομάδας και ο μοναδικός... ιδιοκτήτης της. Όλοι έχουν ρόλο να επιτελέσουν στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και η παρουσία τους στο γήπεδο είναι σημαντική: απλοί φίλαθλοι, οργανωμένοι, άντρες και γυναίκες, οικογένειες, παιδιά, ηλικιωμένοι.