Το ΑΝΤΙΟ του Ρενάτο: "Το ψέμα θα είναι πάντα ψέμα ακόμα και αν επαναληφθεί εκατομμύρια φορές"

Μέσα από ένα μήνυμα του στα social media ο Ρενάτο Μαρκάσα αποχαιρέτησε την Ομόνοια και τους φίλους της ομάδας μετά από επτά χρόνια παραμονής του, στους πράσινους….

Το μήνυμα του Ρενάτο:

“Χθες έκλεισε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου. Για 7 χρόνια έδωσα την καρδιά μου στην Ομόνοια. Κράτησα τον λόγο μου ότι δεν θέλω να φύγω σε μια άσχημη περίοδο για την ιστορία της ομάδας, θυσιάζοντας την προσωπική μου ζωή, απορρίπτοντας προσφορές που μπορούσαν να που δίνουν περισσότερα χρήματα..αλλά είμαι πλούσιος! Είχα την πλήρη υποστήριξη σας και την αγάπη σας όλη αυτήν την περίοδο.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους της Ομόνοιας για όλα όσα μου έδωσαν. Είναι αξέχαστο. Θα μπορούσα να “καθίσω” στο συμβόλαιο μου και να δείξω σε πολλούς ανθρώπους ότι το ψέμα θα είναι πάντα ψέμα ακόμα και αν επαναληφθεί εκατομμύρια φορές, αλλά αυτός που είπαν δεν είμαι εγώ. Το πάθος και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο είναι πάνω από το οτιδήποτε άλλο. Έχω ένα μεγάλο κίνητρο να αντιμετωπίσω την καινούργια μου πρόκληση και τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Μπορώ να εγγυηθώ στους φίλους της Νέας Σαλαμίνας ότι θα δώσω την ψυχή μου για αυτούς”.