ΓΚΟΜΕΘ/Μια μέρα μετά, προσαρμογή και ποιότητα!

Μια μέρα μετά τις υπογραφές με την Ομόνοια ο Ζόρντι Γκόμεθ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του, αποδεικνύοντας γιατί ο Άνχελ Γκόμεθ ήθελε τόσο πολύ την απόκτηση του.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος μπήκε στο δεύτερο μέρος του φιλικού με τον Ερμή και έδειξε να προσαρμόζεται αμέσως στο παιχνίδι. Σίγουρα το γεγονός πως ακολούθησε την προετοιμασία και αγωνίστηκε σε αναμετρήσεις με τη Λέφκσι είναι σημαντικό, όμως στα 45 λεπτά στο ΓΣΖ, έδειξε την ποιότητα και τις αρετές του.

Είχε αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του, one touch πάσες και πολλές κάθετες μπαλιές που δημιούργησαν φάσεις. Μπορεί στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός να έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών όμως αρκετές από τις προσπάθειες του τριφυλλιού άρχισαν από τα πόδια του.

Στο 64’ λίγο έλειψε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολάρα αφού κουβάλησε την μπάλα με άψογο κοντρόλ, φέρνοντας στο αριστερό και την έστειλε με κεραυνό στο κάθετο δοκάρι!

Είχε ωραίες κάθετες προς τον Εντρένα, τον Ντάρμπισάιρ και τον Ζίβετς ενώ στο ρεπερτόριο του περιλαμβάνονται οι εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Μάλιστα στο 79΄ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με φάλτσα και ψηλοκρεμαστά προς το δεύτερο δοκάρι, όμως το πλασέ του Ζίβετς από κοντά ήταν άστοχο.

Θετικό λοιπόν το πρώτο δείγμα του Ισπανού που σιγά σιγά έχοντας περισσότερα λεπτά στα πόδια του, μπορεί να γίνει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του Ολίβα.