(ΗΧΗΤΙΚΟ) "Καθαρίσαμε το όνομα μας όσο και του κ. Παπασταύρου"

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Άστρα και στη συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου παραχώρησε ο Γιώργος Χρίστου Γενικός διευθυντής του ΑΣΙΛ σχετικά με τα δημοσιεύματα για χορηγία από τον κ. Σταύρο Παπασταύρου. Νωρίτερα ο ΑΣΙΛ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Αρχικά… “Ως γνωστό ο Παπασταύρου προέρχεται από την Λύση. Κάποια δημοσιεύματα σε αθλητικά σάιτ έχουν διάφορες αναφορές για οικονομική βοήθεια από τον πρόεδρο της Ομόνοιας. Αναφέρουν ότι ο κ. Παπασταύρου επειδή είχε σκέψεις για τον ΑΣΙΛ πριν την Ομόνοια, ότι έδωσε ή προτίθεται να δώσει οικονομική βοήθεια. Ακόμα και πριν λίγες ώρες με ενημέρωσαν ότι αναφέρονταν σε ποσά”.

Για την ανακοίνωση διάψευσης… “Είχαμε επικοινωνία σαν ΑΣΙΛ με τον κ. Παπασταύρου και με τη δική του έγκριση προχωρήσαμε από κοινού σε διάψευση ότι μας δόθηκε οικονομική βοήθεια από μέρους του, για να μην υπάρχουν ερωτηματικά”.

Για το πόσο που γράφεται ότι είναι 350-400 χιλιάδες για χορηγία… Τα δημοσιεύματα και τα ποσά για χορηγία δεν ευσταθούν για αυτό και ο ΑΣΙΛ προχώρησε σε έκδοση της ανακοίνωσης. Καθαρίσαμε τόσο το δικό μας όνομα όσο και του πρόεδρου της Ομόνοιας αφού δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο".

Καταλήγοντας ανέφερε... "Ο κ. Παπασταύρου κατάγεται από τη Λύση και η ομάδα μας θα είναι σε ευχαριστη θέση να δεχθεί βοήθεια από οποιονδήποτε Λυσιώτη. Ποιος δεν θα ήθελε; Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και δεν ισχύει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει όμως προς το παρόν ο κ. Παπασταύρου είναι επικεντρωμένος στην Ομόνοια".

Εδώ ολοκληρωμένες οι δηλώσεις (*Από κινητό ΚΛΙΚ στο Listen in browser)