Έτσι τα παίρνεις αυτά…

Προσμονή… τέλος. Η Ομόνοια αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες της ΕΝΠ στο ΓΣΠ επιστρέφοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή λόγω των Εθνικών.

Τις τελευταίες δύο βδομάδες ειπώθηκε από τα χείλη τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και της τεχνικής ηγεσίας, η σημαντικότητα του σημερινού αγώνα με το Παραλίμνι και το πως η Ομόνοια οφείλει να πάρει την δεύτερη της νίκη. 

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει καταστρώσει τα πλάνα του για την δύσκολη αναμέτρηση το απόγευμα στο ΓΣΠ και ευελπιστεί ότι οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν αυτό που πρέπει προκειμένου να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες. 

Στόχος είναι το τριφύλλι να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Να τρέξει στον αγωνιστικό χώρο, να επιβάλει τον ρυθμό του και να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα το συντομότερο δυνατό. Έτσι θα φύγει το όποιο άγχος και η ομάδα θα μπορέσει να αποδώσει ακόμα καλύτερα. 

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν πως ο κόσμος θα βρεθεί μαζικά στο γήπεδο. Γνωρίζουν ότι η δυναμική που μπορεί να πάρουν από τους οπαδούς της ομάδας είναι μεγάλη.

Η ανακοίνωση του Fan Club Lakatamia είναι κάτι που σίγουρα χαροποίησε τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τους παίκτες.