Ομόνοια/Κάτι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από ένα ντέρμπι…

Με πολύ καλή ψυχολογία προετοιμάζεται η Ομόνοια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έκαναν το 2 στα 2 μέχρι στιγμής και θέλουν να πιάσουν… 9άρι μέσα στην «Αρένα».

Θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ με προπονητή τον Χουάν Κάρλος Ολίβα. Η ΑΕΚ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από την Αλκή και την ΕΝΠ, ξέχωρα από το γεγονός ότι αναφερόμαστε και σε εκτός έδρας ντέρμπι.

Άπαντες στην Ομόνοια δικαιολογημένα περιμένουν με ανυπομονησία το ματς της ερχόμενης Δευτέρας. Ρεαλιστικά ομιλούντες κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει σήμερα μέχρι που μπορεί να φτάσει η Ομόνοια στη σεζόν που διανύουμε. Παραμένει ερωτηματικό, λόγω των σαρωτικών αλλαγών που έγιναν το καλοκαίρι.

Ωστόσο, από το βράδυ της Δευτέρας θα μπορούμε σιγά-σιγά να βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα των «πρασίνων». Εννοείται ότι αν χάσει δεν θα έχει χαθεί κάτι, ούτε αν κερδίσει θα σημαίνει ότι γίνεται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. 

Θα πρέπει να περάσει λίγος χρόνος ακόμη για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Θα γίνει, όμως, η αρχή μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ…