Το χτίσιμο της «νέας» Ομόνοιας

Η επιστροφή του «τριφυλλιού» στη πρώτη κατηγορία φέρνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα, που θέλει να «χτίσει» για το μέλλον.

Με την επιστροφή της η Ομόνοια, έφερε αμέσως τον προπονητή με τον οποίο αγωνίστηκε τελευταία φορά στη πρώτη κατηγορία, τον Νικόλα Παπαδόπουλο. Με τον Παπαδόπουλο στο τιμόνι της, σε μια πολύ δύσκολη σεζόν για τα διοικητικά της ομάδας, η Ομόνοια παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο, παλεύοντας όλα τα παιχνίδια με όσα όπλα διάθετε. Έτσι η νέα διοίκηση των πρασίνων αμέσως έδωσε την εντολή στον κύπριο κόουτς να επιστρέψει στον πάγκο της.

Το χτίσιμο της νέας Ομόνοιας έχει ως μέλημα τη δημιουργία μιας νεανικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Έτσι οι πράσινοι κινήθηκαν αστραπιαία για να φέρουν στο «Ελευθερία» τον Γιώργο Τρετιακόφ, τον Παύλο Σταυρινίδη και τον Δημήτρη Γεωργακούδη που θα πλαισιώσουν τους Ζαχαρία Χανούν και Μιχάλη Κυριακίδη.

Φυσικά η εμπειρία είναι αναγκαία για να «συμπληρωθεί» το παζλ, έτσι η Ομόνοια προχώρησε στην επιστροφή του Γιώργου Νεοφύτου από τον Κεραυνό. Ο Νεοφύτου θα έχει πολύπλοκο ρόλο στη νέα Ομόνοια, καθώς πέρα από τις καλαθοσφαιρικές του ικανότητες, θα παίξει σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια της ομάδας.

Το χτίσιμο της Ομόνοιας έχει ήδη ξεκινήσει και περιμένουμε με αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τα πρώτα δείγματα στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας.