Πίεση και Νέα Σαλαμίνα

Τον Ερμή θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια σήμερα Παρασκευή στο ΓΣΖ. Το φιλικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα εντός έδρας, θέλει με αφορμή την διακοπή, να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του ζεστούς. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο ΓΣΠ έφερε δικαιολογημένα μουρμούρα στις τάξεις των πρασίνων. Η διοίκηση της ομάδας αφουγκραζόμενη αυτήν τη μουρμούρα, τα είπε με τον προπονητή (ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Kerkida.net). 

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι της Ομόνοιας περίμεναν ένα πολύ καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Οι δύο συνεχόμενες ήττες έφεραν απογοήτευση και πίεση την οποία ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να διαχειριστούν. Το ίδιο και η διοίκηση. 

Ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες και την αρχή ενός νικηφόρου σερί αποτελεσμάτων. Για να γίνει όμως αυτό, το τριφύλλι πρέπει να παρουσιάζεται καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Ο επόμενος επίσημος αγώνας είναι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Μια δύσκολη έξοδος για την Ομόνοια η οποία πρέπει να βαφτεί πράσινη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Ενδεχόμενη νέα απώλεια θα εντείνει την μουρμούρα και θα βάλει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον προπονητή. 

Αν η Ομόνοια καταφέρει και φύγει με το διπλό από το Αμμόχωστος, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο θα πάρουν τα πάνω τους βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.