Δεν είναι κομβικό αλλά…

Στην Ομόνοια μπορεί να μην χαρακτηρίζουν ως κομβικό το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα παρόλα αυτά είναι αλήθεια ότι αυτό, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Κυρίως λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών αλλά και της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. 

Ουσιαστικά, οι ποδοσφαιριστές και ο Χουάν Κάρλος Ολίβα καλούνται να αντιδράσουν στην πίεση και να καταφέρουν να φύγουν από το Αμμόχωστος με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν μπορεί να κρίνει το οτιδήποτε όποιο αποτέλεσμα κι΄αν έρθει στη Λάρνακα. Μπορεί όμως, είτε να εντείνει την μουρμούρα και την απογοήτευση, είτε να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης.

Βεβαίως είναι και η αγωνιστική εικόνα που θα βγάλει η ομάδα. Αυτό που θέλουν οι φίλοι της ομάδας είναι πέραν της νίκης και μια πειστική εμφάνιση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν στο τριφύλλι.... Η διάρκεια στα καλά διαστήματα, το γκολ είναι κάποια από αυτά. 

Το παιχνίδι λοιπόν με την προσφυγική ομάδα δεν είναι κομβικο, είναι όμως ένα κρίσιμο τεστ το αποτέλεσμα του οποίου αναμένουν όλοι με αγωνία.