ΓΚΟΛ... πρώτη για δύο λόγους!

Πρώτον γιατί η Ομόνοια προσδοκεί στην άμεση βελτίωση στο σκοράρισμα και δεύτερον γιατί σε τέτοια ματς, η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη θέτει γερές βάσεις νίκης. 

Οι πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και αυτό που θέλουν είναι την άμεση επιστροφή στις νίκες. Οι δύο συνεχόμενες ήττες δεν αφήνουν άλλωστε περιθώριο για νέες απώλειες. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο νιώθουν την πίεση που υπάρχει και απομένει να δούμε τον τρόπο της αντίδρασης στους. 

Γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες για τους παράγοντες που χρήζουν βελτίωσης. Ένας από αυτούς είναι το γκολ. Και σ΄αυτό δόθηκε βάση στις τελευταίες προπονήσεις. Η ομάδα πρέπει να βρει τους τρόπους να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργεί μετατρέποντας τις σε γκολ. 

Είναι πολύ σημαντικό να πάρει αυτή κεφάλι στο σκορ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και απαιτεί συγκέντρωση. Αν το τριφύλλι κάνει το 0-1, αυτό θα την βοηθήσει στην συνέχεια να χτίσει πάνω στο σκορ και να πετύχει τον στόχο. Από την άλλη χρειάζεται να ξεμπουκώσει από το μηδέν των δύο τελευταίων αγώνων.