Αποχώρησε "πυροβολώντας" από την Ομόνοια

Αποχώρησε πυροβολώντας από την Ομόνοια ο Μαρίνος Στυλιανίδης μετά από την παύση του. Πρόκειται για έναν εκ των δύο ανεξάρτητων υποψηφίων στην πρόσφατη Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση και πρώην μέλος του ΔΣ. Ο κ. Στυλιανίδης ήταν υπεύθυνος στο «Ηλίας Πούλλος» για λογαριασμό του Σωματείου.

Είχε αξιοποιηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στο πλαίσιο της προσπάθειας να λειτουργήσει ενωτικά, όπως επίσης και ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Μέσα από ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, ο κ. Στυλιανίδης καλεί τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας να «ενισχύσει» σε κάποια πόστα την ομάδα και επίσης να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με το σωματείο.

"Κύριοι της εταιρείας, φέρτε ένα αθλίατρο να ξέρει τι γίνεται με τους παίχτες και δεν μιλώ για την θέση του ορθοπεδικού που είναι και αυτός απαραίτητος. Φέρτε αναλυτή ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται μια ομάδα όπως η Ομόνοια να μην έχει Αποκαταστήστε τις σχέσεις σας με το σωματείο, μόνο καλό θα κάνει. Δεν είναι εχθροί σας, αυτοί σας έβαλαν εκεί. Κάντε εργομετρικά να δείτε που στέκουν οι παίχτες. Κάντε εξιδεικευμένες εξετάσεις για το που βρίσκεται ο κάθε παίχτης. Μην μπλέκεται τις ακαδημίες με την πρώτη ομάδα, ξεχωρίστε τα, και τις θεραπείες από τους φυσιοθεραπευτές και όλα τα άλλα. Αφήστε την ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα, να συγκεντρωθεί στους στόχους της", αναφέρει μεταξύ άλλων στο ποστάρισμα του.