Το θέλει σαν... τρελός!

Δεύτερο ματς για τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της Ομόνοιας. Ο Ελλαδίτης κόουτς προετοίμαστε την ομάδα του έχοντας αρκετά προβλήματα με απουσίες ποδοσφαιριστών ωστόσο αυτό δεν αλλάζει τους σχεδιασμούς του για τον αγώνα με την Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο νέος τεχνικός των πρασίνων γνωρίζει πως ο αποψινός αγώνα είναι κλειδί για την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Θα είναι σημαντικό να... κολλήσει δεύτερη νίκη μετά την επιτυχία κόντρα στον Ερμή και ακόμη πιο σημαντικό να κερδίσει και να αξιοποιήσει τη διακοπή που ακολουθεί περιμένοντας την δύσκολη συνέχεια όπου θα επιχειρήσει την φουλ αντεπίθεση με την οποία θα ανεβάσει την Ομόνοια σε ψηλότερες θέσεις.

Ο Γιάννης θέλει σαν τρελός το τρίποντο. Έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και είναι σίγουρος πως αν εφαρμοστεί το πλάνο του θα έρθει στο διπλό μέσα στο ΜΑΚ.

ΤΙΜΕΣ BET ON ALFA

Με την μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων, δεν ξεχωρίζει κάποια σαν πολύ μεγάλο φαβορί. Στο 2.30 είναι η απόδοση για διπλό της Ομόνοιας, 2.80 η νίκη της Δόξας και 3.25 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.85 προσφέρεται το Over 2.5 Goals, 1.80 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals ενώ το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.70.