ΤΩΡΑ το θέλει όσο τίποτα

Ουσιαστικά αυτό που ήθελε η Ομόνοια στην αρχή της… εποχής Γιάννη Αναστασίου το πέτυχε. Να πάει δηλαδή στη διακοπή με δύο συνεχόμενες νίκες, βάζοντας τέλος σ΄ένα αρνητικό σερί. 

Μπορεί να άρχισαν ήδη οι πρώτες αναλύσεις για τον τρόπο που θέλει να παρουσιάζεται η Ομόνοια ο Ελλαδίτης κόουτς, παρόλα αυτά το μοναδικό ζητούμενο ήταν να γίνει αυτό που γράφουμε πιο πάνω. Να βγει η Ομόνοια από την δύσκολη θέση, να πάρει έξι βαθμούς και να συνεχίσει. 

Είναι αρκετά αυτά που μπορεί να κρατήσει κανείς απ΄το πρόσφατο παιχνίδι με την Δόξα… Το μέτριο πρώτο μέρος, η αντίδραση στο 2ο, η ανατροπή, το πρώτο τέρμα του Ραμίρεζ, το πανέμορφο 1-2 από τον Σοάρες τόσο σε εκτέλεση όσο και σε δημιουργία, ο κόσμος κτλ. 

Η διακοπή έρχεται σ΄ένα χρονικό σημείο που η Ομόνοια δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να σκοράρει παίρνοντας βαθμούς. Τα δύο παιχνίδια με Ερμή και Δόξα είχαν ως μεγάλο φαβορί το τριφύλλι. Οι δύο νίκες ήρθαν και πλέον στο Ηλίας Πούλλος προχωρούν για το επόμενο. 

Το επόμενο είναι φυσικά πολύ δύσκολο. Απέναντι σε μια ομάδα που επίσης προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα. Δύο στενές νίκες σε αγώνες ντέρμπι. Η Ανόρθωση ταξιδεύει στο ΓΣΠ για το διπλό και τη νίκη σε ακόμα ένα ντέρμπι, η Ομόνοια θέλει στο πρώτο μεγάλο τεστ του Αναστασίου να φωνάξει “παρών”.

Η πραγματικότητα είναι ότι το κλαμπ χρειάζεται όσο τίποτα μια νίκη σ΄ένα τέτοιο παιχνίδι. Οι τρεις βαθμοί και άλλα τόσα τα οποία θα δώσει ενδεχόμενος άσος θα βοηθήσουν στην συνέχιση της αντεπίθεσης που τόσο θέλουν να δουν οι Ομονοιάτες να γίνεται πραγματικότητα.