ΙΔΙΑ τα δεδομένα, διαφορετικό το ζητούμενο

Μετά το 2 στα 2 με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, η Ομόνοια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ιδανικά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας.

Οι δύο νίκες με Ερμή και Δόξα, αποτέλεσαν το έναυσμα ωστόσο θα χρειαστεί ακόμα καλύτερη συνέχεια για να μπορέσει το «τριφύλλι» να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν την Ευρώπη.

Για να υπάρχει συνέχεια, θα πρέπει να αντιδράσει διαφορετικά η Ομόνοια σε σχέση με την πρεμιέρα όταν επίσης ξεκίνησε με 2 στα 2. Επικράτησε Αλκής και ΕΝΠ με το ίδιο σκορ (1-0) ωστόσο στα δύο ντέρμπι που ακολουθήσαν γνώρισε ισάριθμες ήττες από ΑΕΚ (1-0) και Απόλλωνας (2-0).

Τώρα, οι νίκες απέναντι σε Ερμή και Δόξα είναι επίσης με το ίδιο σκορ (2-1) ενώ ακολουθούν ξανά δύο ντέρμπι με Ανόρθωση εντός και ΑΕΛ εκτός!

Ζητούμενο την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ο τρόπος, ούτε το ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά οι βαθμοί αφού αυτοί λείπουν από τους «πράσινους». Αν καταφέρει να περάσει το… ζευγάρι αγώνων με θετικό πρόσημο (πχ 4-6 βαθμοί) τότε θα επιβεβαιώσει ότι έχει ξεφύγει μια και καλή από το κάκιστο ξεκίνημα και το αρνητικό σερί των 5 διαδοχικών ηττών.