Όταν ο Κωνσταντίνος... ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ στον Γιάννη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Κωνσταντίνου Παναγή στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Βουλγαρία, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Και μάλιστα στην κατάλληλη στιγμή…

Η Ομόνοια με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου, έχει στον πάγκο της έναν προπονητή ο οποίος δεν μπορούσε ένα γνωρίζει τις ικανότητες του Κωνσταντίνου, ο οποίος ξεκίνησε την σεζόν ως αναπληρωματικός του Μεχίας. Όσα dvd κι αν είδε ο Ελλαδίτης κόουτς από τα φετινά παιχνίδια της νέας του ομάδας, δεν είδε σε κανένα τον Παναγή σε δράση…

Ότι κι αν γίνεται στις προπονήσεις, αυτό που μετρά είναι οι επίσημοι αγώνες και ο 24χρονος πορτιέρο έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι της Ομόνοιας 13 ολόκληρους μήνες. Απ΄τα μέσα Οκτωβρίου όταν τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή. Από τότε μέχρι σήμερα, στους μήνες που μεσολάβησαν είχε 4 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα. Μια τον Σεπτέμβριο, δύο τον Οκτώβριο και τελευταία η χθεσινή.

Ο Αναστασίου που παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής μας, είδε και τον Παναγή να του… συστήνεται και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με μια εξαιρετική εμφάνιση, η οποία περιελάβανε σπουδαίες επεμβάσεις.

Πλέον ο προπονητής των «πρασίνων» γνωρίζει ότι η θέση του γκολκίπερ δεν είναι… μονόδρομος αφού πέραν του Μεχίας, έχει έναν ακόμη ο οποίος όχι μόνο έχει την ποιότητα, αλλά έδειξε ότι βρίσκεται και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση για να προσφέρει. Κόουτς, ο «ευχάριστος πονοκέφαλος», μόλις έκανε την εμφάνισή του!

"Believe in Yourself" "UK University Degrees in Cyprus"