Χριστοδούλου: «Δεν έχουμε φτάσει στο 100%, θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι»

Ο προπονητής της φουτσαλικής Ομόνοιας Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στο γραφείο τύπου των πρασίνων για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, για τα παιχνίδια που ακολουθούν και για τους στόχους που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά..

Δεν έχει αγώνα αυτή την εβδομάδα η ομάδα φούτσαλ καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» θα έχουν το ρεπό τους. Η ομάδα που προέρχεται από νίκη επί του Εθνικού Λατσιών βρίσκεται στην κορυφή καθώς στα πρώτα επτά ματς έχει μαζέψει 16 βαθμούς, με απολογισμό 5 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Χριστοδούλου. Ο Κύπριος προπονητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, στα παιχνίδια που ακολουθούν και στους στόχους που έχουν τεθεί.

«Τα έχουμε πάει σχετικά καλά έως τώρα και είμαστε μέσα στους στόχους μας. Είχαμε κάποιες απώλειες εκτός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση όμως κερδίσαμε τα υπόλοιπα παιχνίδια με αποτέλεσμα να είμαστε πρώτοι μαζί με τον ΑΠΟΕΛ. Έχω την αίσθηση πως μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στους δύο αγώνες που δεν κερδίσαμε όμως συνεχίζουμε με σκοπό να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για τους αγώνες που ακολουθούν με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, πρόσθεσε: «Ακολουθούν δύο δύσκολοι αγώνες στην έδρα μας οι οποίοι είναι κρίσιμοι όσο αφορά την τελική μας κατάταξη πριν την έναρξη των play-offs. Ο επόμενος αγώνας με την ΑΕΚ αναμένουμε πως θα είναι δύσκολος καθώς πρόκειται για μια ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά σε σχέση με πέρσι. Θα έλεγα πως τα επόμενα ματς είναι παιχνίδια έξι βαθμών. Σίγουρα είναι κάπως ιδιαίτερο για εμένα το παιχνίδι με την ΑΕΚ αφού τα τελευταία χρόνια ήμουν εκεί προπονητής και υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ εμένα και των ανθρώπων της ΑΕΚ. Τώρα όμως προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εστιάζω στο πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα, ανέφερε: «Είναι ένας λόγος που δεν έχουμε φτάσει στο 100% της απόδοσης που θα θέλαμε. Αντιμετωπίσαμε πολλούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην παίξουμε φουλ σε κανένα αγώνα, εκτός από αυτό στο Σούπερ Καπ. Θα δούμε που θα μας βρει η χειμερινή διακοπή και θα πράξουμε αναλόγως όσο αφορά την ενίσχυση. Θέλουμε να βελτιωθούμε με σκοπό να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας έτσι ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στη β’ φάση. Γενικά σε πρώτο στάδιο θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τους τελικούς και βλέπουμε».

Κλείνοντας, για τους νεαρούς παίκτες που σταδιακά μπαίνουν στην ομάδα πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχουν παίκτες με προοπτική. Ειδικά ο Μάμας Λοΐζου ήδη παίρνει χρόνο με την πρώτη ομάδα. Δεν θέλουμε να τον ρίξουμε στα βαθιά από νωρίς όμως δείχνει καλά στοιχεία και προσφέρει αρκετά στην ομάδα. Ούτως ή άλλως είναι και διεθνής. Ελπίζουμε πως στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλοι νεαροί παίκτες από την Ακαδημία μας που θα βοηθήσουν την πρώτη ομάδα».