Δηλώνει ΕΤΟΙΜΟΣ/Το ξέρει ο κόουτς

Ένα από τα ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση είναι αν ο Κωνσταντίνος Παναγή θα πάρει φανέλα βασικού. 

Η παρουσία του άσου της Ομόνοιας στα παιχνίδια της Εθνικής, ειδικά αυτό με την Βουλγαρία, σίγουρα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο πέραν από τον Μπεν Σιμόν, και τον Γιάννη Αναστασίου. 

Ο Ελλαδίτης, που στα πρώτα του παιχνίδια στην άκρη του πάγκου των πρασίνων έδειξε να εμπιστεύεται τον Τόμας Μεχίας, όπως είναι φυσιολογικό βρίσκεται σε… δίλημμα.

Είναι βεβαίως πολύ θετικό για έναν προπονητή να έχει στη διάθεση του δύο αξιόλογους τερματοφύλακες (γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα) παρόλα αυτά ο Κωνσταντίνος με τις επεμβάσεις του στα πρόσφατα ματς στο ΓΣΠ, ανέβασε τις πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Ισπανό στο μεγάλο ντέρμπι. 

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος. Ξεπέρασε απόλυτα το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης και δηλώνει παρών στην προσπάθεια αντεπίθεσης που θέλει να κάνει η Ομόνοια, αρχής γενομένης από το ματς με την Κυρία. 

**ΦΩΤΟΣ Kerkida.net