Ο Σάββα για τον αγώνα κυπέλλου και την Ευρώπη

Νίκη που της δίνει προβάδισμα πρόκρισης πέτυχε τη Δευτέρα η πετοσφαιρική Ομόνοια σε βάρος του Ενθικού Λατσιών. Οι «πράσινοι» την προσεχές Παρασκευή θέλουν να «κλειδώσουν» την πρόκριση στον επαναληπτικό και να στρέψουν την προσοχή τους στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που ακολουθούν.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Σάββα, ο οποίος αναφέρθηκε στον επαναληπτικό με την Εθνικό Λατσιών, στην πορεία της ομάδας και στις υποχρεώσεις για το CEV Challenge Cup την ερχόμενη εβδομάδα.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που μας έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς καθώς θα πάμε στον επαναληπτικό για να πάρουμε δεύτερη νίκη και να προκριθούμε» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για την πορεία στο πρωτάθλημα ανέφερε: «Ότι και να πούμε για την ομάδα θα είναι λίγο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα, κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα αφού έχουμε μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όλες με 3-0 σετ. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και με τα νέα αποκτήματα, Κύπριους και ξένους. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς».

Όσο αφόρα τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που πλησιάζουν, πρόσθεσε: «Η ομάδα αναχωρεί για Κροατία την Δευτέρα όπου θα δώσουμε δύο αγώνες την Τρίτη και την Τετάρτη απέναντι στην Mladost Ribola Kaštela για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του CEV Challenge Cup. Πρόκειται για μια σχολή που έχει την δική της ιστορία στο χώρο της πετόσφαιρας και προσπαθούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για τον αντίπαλο. Είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες των παιχνιδιών έτσι ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Θα αντιμετωπίσουμε μια νεανική ομάδα την οποία πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε. Σε περίπτωση που προκριθούμε μας περιμένει στην επόμενο γύρω μια ομάδα από τη Ρωσία, που είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη η οποία μάλιστα πέρσι κατέκτησε τη διοργάνωση».

O επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου απέναντι στον Εθνικό Λατσιών θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20:00 στην αίθουσα Λυκείου Λατσιών.