ΣΤΟΧΟΣ… κύπελλο

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει η Ομόνοια πέρα από το να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ονήσιλου και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλυσε με τους ποδοσφαιριστές του το προηγούμενο κακό αποτέλεσμα στο Τσίρειο για το πρωτάθλημα, τονίζοντας του παράλληλα ότι πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι για το κύπελλο. 

Ο θεσμός του κυπέλλου αποτελεί στόχο για τους πράσινους από την στιγμή που είναι πολύ πίσω στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα. 

Ο Ελλαδίτης κόουτς άφησε εκτός αποστολής τους Χριστοφή, Αλμπίν, Κατελάρης, Ζίβετς, Τζαΐλσον, Ενρίκεζ, Εντρένα και Γκρίνιτζ. Σ΄αυτή συμπεριλήφθηκαν κάποιοι νεαροί ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προβάρουν φανέλα βασικού και δεν αγωνίστηκαν αρκετά ή ακόμα και καθόλου στα προηγούμενα παιχνίδια. Μερικοί από αυτούς είναι οι Παναγή, Ντάρμπισαϊαρ και Μόντες. 

Υπάρχει σαφώς διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων όμως αυτό εμπίπτει στη θεωρία. Και από την θεωρία στην πράξη υπάρχει απόσταση.

Αυτή μπορεί να καλυφθεί εύκολα αν η Ομόνοια παρουσιαστεί σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς υποτίμηση μείνει προσηλωμένη και πετύχει τον στόχο της.