Ένας 16χρονος κι΄ένας 15χρονος στην αποστολή

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια ενημερώνει για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα για το κύπελλο με τον Ονήσιλο. 

Στην αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με τον Ονήσιλο έχουν συμπεριληφθεί ο 16χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο 15χρονος Λοΐζος Λοΐζου! Πρόκειται για διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους και πρόσφατα έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Καρμιώτισσα. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί άλλοι νεαροί στα τμήματα υποδομής της ομάδας, με σπουδαίο ταλέντο και μεγάλη προοπτική, οι οποίοι παρακολουθούνται στενά.

ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ
Ο νεαρός ακραίος επιθετικός είναι 15 ετών (18/07/2003) και αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Είναι μέλος της Ακαδημίας της ομάδα μας εδώ και μια δεκαετία, από την ηλικία των 5 ετών. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Κύπρου U15. Φέτος έχει μετρήσει 13 συμμετοχές, όλες ως βασικός, ενώ έχει πετύχει επτά γκολ. Κατά την περσινή σεζόν είχε 38 συμμετοχές στα πρωταθλήματα U15, U16 και U17 πετυχαίνοντας 35 γκολ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Ο 16χρονος (04/04/2002) Χαραλάμπους αγωνίζεται ως μέσος στην ΟΜΟΝΟΙΑ U19, ενώ στις αρχές τις χρονιάς έπαιξε μερικά παιχνίδια και με την ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 2016. Βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Κύπρου U17. Φέτος έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας έξι γκολ. Πέρσι συμμετείχε σε 35 αγώνες στα πρωταθλήματα U16 και U17, σκοράροντας 23 γκολ.

Σημειώνεται πως οι δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σημειώνεται πως στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα βρίσκονται επίσης ο 17χρονος, Μαρίνος Τζιωνής, ο 17χρονος, Χρίστιαν Φώτη και ο 19χρονος, Αλέξανδρος Αντωνίου, οι οποίοι είχαν το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα την περσινή σεζόν. Και οι τρεις αγωνίζονται στην ομάδα των U19, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.