ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Ο κόσμος θα το δει στην πράξη/Θα δει Ομονοιάτες στην ομάδα"

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Αντρέας Δημητρίου πριν από την έναρξη του αγώνα με την Αλκή. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ε.Τ του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά:

Πως έχετε προετοιμαστεί;

"Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Έχουμε να κερδίσουμε λίγα και να χάσουμε πολλά. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες όχι μόνο σήμερα αλλά αυτά που υπολείπονται. Έχουμε χάσει αρκετό έδαφος. Έχουμε χάσει βαθμούς με δική μας ευθύνη με διάφορους τρόπους. Στον δεύτερο γύρο πρέπει να το διορθώσουμε".

Για τον στόχο της Ευρώπης...

"Υπάρχει χρόνος, πρέπει εμείς να κερδίζουμε και να χάνουν βαθμούς οι ομάδες που κυνηγάμε. Ο αντίπαλος βλέπουμε πως δύσκολα χάνει. Θα εξαρτηθεί από τα δικά μας πόδια, όπως και στον αγώνα με την ΑΕΛ που από εμάς χάθηκε ο αγώνας".

Για τα νεαρά παιδιά…

"Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι ταλαντούχοι και έχουν μεγάλη προοπτική. Δεν μπορούν ξαφνικά να μπουν στην εντεκάδα. Εμείς θα τους προσφέρουμε όλα όσα χρειάζονται. Ο κόσμος θα το δει στην πράξη, έχει γίνει μεγάλη επένδυση. Είμαστε αισιόδοξοι πως ο Ομονοιάτης θα δει Ομονοιάτες στην πρώτη ομάδα".

Για τον Γιάννη Αναστασίου...

"Ένας προπονητής που θέλει να περάσει το στίγμα του. Είναι οργανωμένος και φιλόδοξος. Θέλει να πετύχει. Έχει έντονη προσωπικότητα. Του αρέσει να αναδεικνύει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν θέλουμε να πούμε ωραία λόγια. Εμείς θα δουλέψουμε. Κάποια πράγματα δεν δούλεψαν και έχουν εντοπιστεί, κάποια από αυτά διορθώθηκαν, κάποια χρειάζονται χρόνο".

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ