ΑΝΤΡΕΑΣ πριν το ΑΠΟΕΛ: "Ο στόχος μας είναι η νίκη, να μείνουμε συγκεντρωμένοι"

Διαβάστε όσα είπε στην PrimeTel πριν την σέντρα του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου.

“Ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην καλύτερη του περίοδο. Εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε χαμένο έδαφος. Είναι μια ευκαιρία ανάκαμψης για μας. Έχει να μας δώσει πολλά το παιχνίδι αυτό. Αλλιώς έχει συνηθίσει ο κόσμος αυτά τα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο σε γεμάτα γήπεδα”

“Το ξεκίνημα που είχαμε ήταν μια ευκαιρία για να μας να διδαχθούμε σημαντικά πράγματα”

“Για σήμερα αυτό που προσπαθούμε είναι να πάρουμε το μάξιμουμ από τους παίκτες. Δεν είναι εύκολο. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο”

Για το γεγονός ότι η Ομόνοια δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει του ΑΠΟΕΛ εδώ και χρόνια: “Προσπαθήσαμε να μην το έχουμε στο μυαλό μας. Είναι όμως θέμα συζήτησης παντού. Η ομάδα προσπάθησε να αξιολογήσει τον αντίπαλο. Ξέρουμε το αγωνιστικό προφίλ του ΑΠΟΕΛ”

“Δεν πρέπει να παρουσιάσουμε στιγμές έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης. Νομίζω ότι έχουμε δύο πολύ καλούς επθετικούς μπροστά” 

Για τον κόσμο: “Νομίζω ότι αν κάναμε αυτή την συζήτηση πριν 3-4 χρόνια, κανείς δεν θα περίμενε ότι τα ντέρμπι σήμερα μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνονταν κάτω από αυτές τις συνθήκες”

“Πρέπει να κάτσουμε όλοι κάτω και να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο μας. Υπάρχουν λύσεις φτάνει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να βελτιώσουμε το προϊόν” 

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ